Keresési eredményei

Ingatlan kiadása hosszú távra – Albérlet

Bérbeadás a Sweet Home Balaton Kandóék ingatlanirodán keresztül

Egy ingatlan kiadása egyszerű dolognak tűnik, de amint elkezdi az ingatlant, -a kereső személyeknek- a tulajdonos a -kiadó ingatlanját, lakását- mutatni, rá fog jönni, hogy nem egyszerű feladat megtalálni a tökéletes bérlőt. A „hibátlan bérlő” aki minden hónapban, időben fizet, és úgy gondozza az ingatlant mintha az ővé lenne.

Megszervezni a mutatásokat, úgy ,hogy ugyanazon időintervallum alatt több érdeklődőnek prezentálásra kerüljön a kiadó épület, nem kis feladat . Több hétig vagy hónapig is eltarthat, amíg minden jelöltnek meg tudja mutatni a kiadásra szánt ingatlanát.

Fő célunk az ingatlantulajdonosok  dolgát megkönnyíteni, azokét ,akik azt az elvet vallják, hogy az idő pénz ,és a nem megfelelő bérlőnek való kiadás pedig nagyon nagy veszteség is lehet, és épp ezért inkább olyan profi ingatlanosokra bízzák az ideális bérlő megtalálását, akik sok évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és arra törekednek ,hogy mind a bérlő ,és mind a főbérlő maximálisan elégedettek legyenek. A tulajdonos ingatlana az ingatlanirodán keresztül, olyan bérlőre találjon, aki a tulajdonosnak profitot termel és nem extra kiadásokat generál.

A SWEET HOME BALATON KANDÓÉK INGATLANIRODA az alábbiakban segít bérbeadás esetén:

  • Megfelelő bérlőt megtalálása a meghirdetett ingatlanra
  • Az Ön kényelmének megfelelően bemutatja az érdeklődőknek az ingatlant
  • Közvetít a főbérlő és a bérlő között, amennyiben tárgyalásra kerül sor
  • A papírmunka lekoordinálása,  bérleti szerződés, és minden egyéb dokumentum

Teljes körű ügyintézés

Be- és kiköltöztetés

A lakásátadást dokumentáljuk  (magyarul és angolul), leltárt veszünk fel, illetve a mérőóra állásokat rögzítjük. Dokumentáció segíti az esetlegesen felmerülő vitás helyzetek megoldását, illetve a bérlet időtartam végén a rezsifogyasztás elszámolást.

Rezsi költségek kezelése

Rezsi költségeket kiszámoljuk mérőóra állás alapján, és intézzük a közös költség, közmű díjak befizetését havonta, melynek összegét a bérlővel elszámoljuk. Kommunikálunk a közös képviselettel és a közmű szolgáltatókkal.

Lakásellenőrzés

A tulajdonos által meghatározott időközönként ellenőrizzük az ingatlant. Üresen álló lakásoknál a postaládát kiürítjük és ellenőrizzük a lakás állapotát. Bérlet ingatlan esetén,  a bérlővel előre egyeztetett időpontban, megtekintjük a lakás állapotát.

Takarítás

Nagyon fontos, hogy a bérleti időszak végével, a lakás gyorsan visszakerüljön a piacra.Az ingatlan takarítását megszervezzük és felügyeljük. A bérlő kérheti a lakás rendszeres takarítását is, melyre árajánlatot kérünk számára!

Kapcsolattartás/tolmácsolás

A bérlővel való kommunikációt teljes körűen átvesszük. A vitás esetek kezelésében több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Bérlők bármikor kapcsolatba léphetnek velünk e-mail-en, telefonon és személyesen is. Sürgős esetekben azonnal rendelkezésre állunk.

Számlázás

Cégünk  a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően számlát állít ki a tulajdonos nevében. A számla egyik eredeti példányát és digitális másolatát havonta eljuttatjuk a bérlőhöz.

Karbantartás

Cégünk a felmerülő karbantartási igényeket megbízható szakemberekkel végezteti el. A munka felmérése után, árajánlatot kérünk (tulajdonossal folyamatos kapcsolattartás) Lebonyolítjuk, ellenőrizzük az elvégzett munkát.

Keressen minket még ma!

Kandó Róbert

Kandó Róbert

tulajdonos - ingatlanközvetítő
Segíteni nagyon jó dolog! Ezzel a mottóval hoztuk létre feleségemmel a családi ingatlanköz ...
Baranyai Ágnes

Baranyai Ágnes

tulajdonos - ingatlanközvetítő
Az ingatlanközvetítő tevékenységünket azzal a céllal hoztuk létre Balatonföldváron, hogy a ...

Keressen minket még ma!

Hívjon minket vagy írjon nekünk, és munkanapokon 24 órán belül megválaszoljuk kérdéseit.

Visszahívjuk

Küldjön nekünk üzenetet, és 24 órán belül felhívjuk.

Azonnali támogatás

Ügyfelünkként azonnal megválaszoljuk kérdéseit.

Elérhetőségeink

8623 Balatonföldvár Kemping u 11. Fsz 7.

Nyitvatartási idő

Hétfő-Péntek 9:00 - 16:00
Szombat 10:00 - 14:00
Vasárnap Zárva
kattintson a nagyítás engedélyezéséhez
betöltés...
Nincs találat
nyitott térkép
Kilátás ütemterv Műhold Hibrid Terep Saját hely Teljes képernyő Előző Következő

Ingatlanok összehasonlítása